Din guide til Ålesund

Ny Ålesund-guide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Emblemsfjellet - �lesund

Det er svært vanlig å bruke navnet "Emblemsfjellet" for hele fjellområdet mellom Spjelkavik, Emblem og Vasstranda. Det er imidlertid mer korrekt å benytte Blindheimsfjellet for den vestlige delen og Emblemsfjellet for den østlige.
Spjelkavik/skiheisa, du kan enten følge lysløypetraseen sørøstover mot Bigtonhytta eller gå løypetraseen opp mot Høgelia. 
Vasstranda, like før bommen inn på Vasstranda starter en grusvei som går opp til det oppdemmede Langevatnet. 
Blindheim, det går en bratt sti opp bak helsesenteret. En annen sti finner du om du kjører et par hundre meter opp forbi helsesenteret til en bratt høyresving. 
Eikenosen, skiltet avkjørsel mellom Flisneset og Puskhola, bratt og smalt 1,5km opp til Eikenosen.
Emblem, avkjørsel opp mot Østrem et par km vest for Magerholm. Grusveien opp til Østremsætra er stengt.
Magerholm, 100m forbi avkjørselen til fergekaia går en skogsvei opp Magerholmdalen.

Det er egen stolheis på Emblemsfjellet i Spjelkavik. Heisen går på søndager når flagget på toppen er heist i månedene mai, juni, august, september og oktober. For mer info, ring Spjelkavik Idrettslag på tlf 70141349.

http://www.spjelkavikil.no/Turheisa.asp Finn hotell i Ålesund

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Travelstart.com er en av verdens største tilbydere av restplasser. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Travelstarthar derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy