Din guide til Ålesund

Ny Ålesund-guide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Fjellturer - �lesund

Sunnmøre består for det aller meste av fjell. Mange bygder og tettsteder er klemt inne mellom høye bratte fjell med snødekkede topper store deler av året.

Trollveggen: Mange kjenner Trollveggen som stedet der basehoppere med livet som innsats har kastet seg utfor i fallskjerm. Du finner den stupbratte fjellsiden på din vei gjennom romsdalen og reiser seg majestetisk opp fra dalbunnen.

Sukkertoppen: I siluett ut mot havet stiger Sukkertoppen opp og navnet har den fått av, nettopp, sin  profil mot horisonten. Dette er en helt grei fjelltur for deg som ønsker avveksling fra byens mas og kjas.

Aksla: Byfjellet i Ålesund. Fjellet der du ikka bare får hele jugendbyen i ditt skue, men også alle øyene som omkranser Ålesund. Fra Aksla kan du fritt se alt i fra øyene ytterst i havgapet til langt innover mot Sunnmørsalpene. Her oppe finner du også utsiktspunktet Fjellstua.

Sulafjellet: Fra ytterst ute med Hessa og nesten helt inn til bunnen av Borgundfjorden strekker Sulafjellet seg. Dette er et stort fjellområdet som innbyr til flotte turer med fantastisk utsikt både nord- og sørover.

Slogen: Dette er absolutt en fjelltur du ikke KAN gå glipp av. Fjellet er et voldsomt skue når du ser det nedenifra, og når du kommer deg til toppen er det absolutt verdt turen. Sammenlignende kan man si at Slogen er Sunnmørsalpene sitt svar på Besseggen. Fjelltoppen ligger ca 1500 m.o.h.

Emblemsfjellet: Området Spjelkavik er et greit utgangspunkt for å komme seg opp på dette fjellet. På sommerstid som vinterstid kan man benytte en stolheis for å enkelt komme seg til toppen.Finn hotell i Ålesund

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Travelstart.com er en av verdens største tilbydere av restplasser. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Travelstarthar derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy