Din guide til Ålesund

Ny Ålesund-guide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Badestrender - �lesund

Du finner en rekke fantastiske bademuligheter i og rundt Ålesund. Ved havet såvell som inne i fjordene finner du flotte badestrender som innbyr til deilige og sløve dager.

Prinsen Camping: Ved stedet Gåseide nede ved sjøen finne du en idyllisk bade- og campingplass der du enten kan velge å slå opp ditt eget telt eller lei en av de mange hyttene de tilbyr. Stranden ligger godt skjermet fra havet og har en god naturlig beliggenhet.

Emblemsanden: Ca 20 km innenfor Ålesund finner du en perle av en badestrand. Beliggenheten er upåklagelig og her kan du på en sommerdag nyte en dukkert og avslapping.

Blimsanden: På samme øyen som du finner Ålesund Flyplass, Vigra, finner du også en fantastisk sandstrand. Denne badestranden ligger ute i havet og dette byr selvsagt på utfordringer for de som ønsker å surfe på det til tider vindfulle havet.Finn hotell i Ålesund

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Travelstart.com er en av verdens største tilbydere av restplasser. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Travelstarthar derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy