Din guide til Ålesund

Ny Ålesund-guide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Aktiviteter - �lesund

Et vell av aktiviteter i Ålesund

Bowling: For deg som ønsker å bowle finner du prima lokaler for dette ved Baronen Bowling i Spjelkavik. Spejelkavik ligger like i nærheten av det populære shoppingområdet Moa.

Moa Svømmehall: For badenymfer kan Moa benyttes til mer enn shopping. Her kan du også finne et stort badeanlegg som passer for både gamle og unge. Ta gjerne en tur hit etter shoppingen og slapp av!

Tennis: Også for de aktive som ønsker et slag tennis har Ålesund prima anlegg for dette. I området Hatlande finner du nemlig en større tennishall med tre innendørs og to utendørs tennisbaner.

Go-Cart: De som søker fart og spenning finner selvsagt også rom for dette i Ålesund. På Ålesunds eminente go-cart-bane finner du mulighet for å virkelig teste adrenalinnivået ditt. Banen finner du i området Olsvika ca 10 km utenfor Ålesund.

Vintersport: Med de Sunnmørsalpene rett utenfor stuedøren ligger forholdene absolutt til rette for alle typer vinteraktiviteter. Hvorvidt du ønsker å stå alpint, langrenn, brett eller hva som helst, finner du alt du måtte søke av utfordringer på vinterstid i den ville fjellheimen.


Havrafting http://www.utihavet.no/ Tilbyr havrafting og havsafari Finn hotell i Ålesund

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Travelstart.com er en av verdens største tilbydere av restplasser. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Travelstarthar derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseportaler

Regn om valuta


Privacy Policy